user_mobilelogo

Inschrijfformulier Cursussen

Naam:(*)
Invalid Input

Achternaam:(*)
Ongeldige invoer

Geslacht:(*)
Invalid Input

Email:(*)
Invalid Input

Email herhalen:(*)
Invalid Input

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over belangrijke cursusgerelateerde informatie (bijvoorbeeld uitval van lessen). Schrijft u zich dus in met een e-mailadres dat u regelmatig controleert op inkomende e-mail.
Telefoonnummer:
Ongeldige invoer

Geboortedatum (dd-mm-jj):
Ongeldige invoer

Woonplaats:(*)
Invalid Input

Heeft u al eens eerder een cursus bij ons gevolgd?(*)
Ongeldige invoer

Wilt u doorstromen naar een hoger niveau? U kunt alleen doorstromen als uit de niveau-bepaling is gebleken dat u naar een hoger niveau kunt. Is het enige tijd geleden dat u bij ons heeft gedanst, neem dan contact met ons op zodat we het juiste niveau kunnen bepalen.
Bent u nieuw bij ons en wilt u instromen in een ander niveau dan de Nivel 1 (beginners) cursus? Wij adviseren dan om naar de Open Dag te komen voor de proeflessen om te bepalen welk niveau het beste bij u past. Als achteraf blijkt dat het niveau waar u zich voor ingeschreven heeft toch niet goed bij u past, dan kan het zijn dat wij u na aanvang van de cursus alsnog proberen te plaatsen in een niveau dat beter bij u past.
Hoe heeft u ons gevonden?(*)

Invalid Input

Anders:(*)
Invalid Input

Ik heb een lespartner:(*)
Invalid Input

Naam van uw lespartner (wel allebei apart aanmelden svp):(*)
Invalid Input

Wij gaan ons best doen om u te koppelen aan een andere cursist zonder lespartner of een invaller uit een hoger niveau. In de meeste gevallen is dit mogelijk, maar helaas niet altijd. Bovendien hebben koppels voorrang op solo inschrijvingen als de groep vol raakt. Wilt u verzekerd zijn van deelname, dan kunt u het beste inschrijven met een lespartner.
Indien wij u koppelen aan een lespartner, welke contactgegevens mogen wij dan aan uw lespartner doorgeven?(*)
Invalid Input

Opmerkingen:
Invalid Input

Aan welke cursus(sen) wilt u deelnemen? Meerdere opties mogelijk.(*)
Voeg ticket toe
Invalid Input

U kunt zich voor meerdere cursussen inschrijven door bij iedere keuze te klikken op "Voeg ticket toe". Het systeem berekent automatisch het totaalbedrag, inclusief een eventuele stapelkorting, en het nieuwe totaalbedrag verschijnt in beeld. Controleert u het nieuwe totaalbedrag goed alvorens uw inschrijving te verzenden.
Heeft u een kortingscode?:
Invalid Input

Kortingsbon:
Verifieer kortingsbon

Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig. Zodra u een geldige kortingscode heeft ingevuld trekt het systeem automatisch de korting van het totaalbedrag af en het nieuwe totaalbedrag verschijnt in beeld. Controleert u het nieuwe totaalbedrag goed alvorens uw inschrijving te verzenden.
Betaling:(*)
Invalid Input

Let op. Bij betaalwijze iDEAL dient u direct van de betaalmogelijkheid gebruik te maken, anders komt uw inschrijving volledig automatisch te vervallen. Wilt u liever contant betalen? Dan kunt u een inschrijfformulier uitprinten en inleveren tijdens de cursusavonden of de Open Dag. Inschrijvingen zijn pas geldig als de betaling is ontvangen.
(*)
Invalid Input

BTD (veld door CubaTen in te vullen):
Ongeldige invoer

OPM (veld door CubaTen in te vullen):
Ongeldige invoer